Help

WIE IS THUISPARFUMERIE.NL?


Thuisparfumerie.nl is ontstaan om iedereen kennis te laten maken met de magie van geuren. Wij zijn van mening dat je alleen ''fully dressed'' bent met parfum. Thuisparfumerie.nl biedt een unieke manier om nieuwe geuren te ontdekken. ''Date je parfums voordat je met ze trouwt''. 


Onze abonnementen geven toegang tot ruim 500+ parfums. Je ontvangt maandelijks de parfum die jij hebt ingevuld in je kalender! Verliefd op de geur geworden die je hebt ontvangen? Abonnee's krijgen bij ons een exclusieve korting van 25% op het hele assortiment!

HOE WE BEGONNEN

Thuisparfumerie.nl beschikt over een fysieke parfumerie in Vlissingen. In onze winkel kregen we dagelijks klanten die aangaven dat ze graag ''eerst iets wilden proberen'' voordat ze de hele flacon
moesten kopen. Het concept wat we aanbieden is al een groot succes in Amerika en hebben wij op onze eigen manier ontwikkeld in Nederland. Nu kun je je parfums dus ''daten voordat je met ze trouwt!''

Welkom op thuisparfumerie.nl, vrienden!
 We hopen dat je je thuis voelt. De wereld van geuren is een magie die ik zelf pas in heb ontdekt toen ik MOOI Parfumerie Vlissingen opende. Ik wil je graag meenemen in de magie van geuren. De wereld om ons heen veranderd en wij veranderen mee.
Heb je suggesties? Laat het ons weten! 

—  Jorn Niemantsverdriet, CEO of Thuisparfumerie.nl