Help

Dames parfum

Dames parfum

Producten 1-24 van 309

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Dames parfum

Producten 1-24 van 309

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De perfecte damesgeur voor jou

Op zoek naar Gucci eau de parfum of Chanel eau de toilette? Wij hebben het allemaal voor je. Bij Thuisparfumerie vind je alle grote parfummerken voor vrouwen en dan ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Zo zorgen wij ervoor dat je jouw favoriete damesgeur kunt kopen met een leuke korting. Wij hebben een aanbod van meer dan 250 uiteenlopende geuren zodat er ook voor jou wat tussen zit!

Belangrijkste geuren in dames parfum

Parfum is opgebouwd uit meerdere lagen. Er zijn topnoten, hartnoten en basisnoten. Je merkt zelf ook dat een parfum niet de hele dag hetzelfde ruikt. Hij ontwikkelt zich op je huid en dat komt door die verschillende noten. De topnoot is als eerste erg aanwezig en vervaagt na ongeveer 2 uur. Na de topnoot, treedt de hartnoot meer op de voorgrond. Deze ruik je vanaf het begin ook en ruik je ongeveer 5 uur. De basisnoten zijn de langdurige noten. Die ruik je gedurende de hele dag op de huid. Vandaar is het belangrijk een parfum eerst een hele dag te proberen, voordat je de fles koopt. Soms ruikt een topnoot bijvoorbeeld erg lekker, maar wanneer deze vervaagt is het van belang dat je weet of de hart- en basisnoot net zo lekker op jouw huid ruiken. Een mooie manier om daarachter te komen is door ons parfum abonnement te proberen. 

Vul je favoriete dames parfum aan

Wanneer jij jouw favoriet hebt gevonden, wil je jezelf er het liefst in onderdompelen en dat kan gelukkig ook. Thuisparfumerie heeft vaak de gehele lijn van jouw lievelingsgeur beschikbaar. Denk hierbij aan:

Op die manier wakker je een diepere geurbeleving aan waar je de hele dag door van geniet. 

Super snel jouw parfum voor dames in huis

Ondanks ons grote aanbod zorgen wij ervoor dat je een dag na bestelling je nieuwe parfum al in huis hebt. Zo kan je zo snel mogelijk genieten van je nieuwe dames parfum, zonder dat je daarvoor in een drukke winkel moet wachten tot je geholpen wordt. Ideaal, vinden wij! Ook wanneer je voor het weekend nog een cadeautje nodig hebt, kan Thuisparfumerie je helpen. Wanneer je voor 17:00 bestelt is je parfum de dag erna al in huis. 

Parfum abbonnement

Als je graag meerdere parfums wil proberen omdat je jouw favoriet nog niet hebt gevonden, of omdat je er simpelweg van houdt om telkens een andere geur te dragen, heeft Thuisparfumerie iets voor jou. Ons parfum abbonement geeft je elke maand de keuze uit meer dan 500 parfums zodat jij elke maand een andere damesgeur kunt proberen, zonder dat je meteen een hele flacon aan hoeft te schaffen.