Help

Dames bodylotion

Dames bodylotion

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Dames bodylotion

Producten 1-24 van 46

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Van verschillende damesgeuren verkoopt Thuisparfumerie ook de bijbehorende bodylotion. Kijk snel in ons assortiment of de bodylotion van jouw favoriete geur er ook bij zit!

Geur layeren met parfum en bodylotion

Lekker ruiken willen we allemaal. We dragen daarom graag parfum. Parfum draag je echter vaak alleen in je hals en misschien ook op je polsen. Om een nog completere geurbeleving te creëren, kun je bodylotion inzetten.

De bodylotions hieronder passen allemaal bij het parfum met dezelfde naam; ze ruiken hetzelfde als het parfum waar ze bij horen. Je kunt ze dus perfect gebruiken in combinatie met je parfum. In plaats van alleen je parfum in je hals te sprayen, smeer je daarnaast ook nog je hele lichaam in met een laagje bodylotion met dezelfde geur. Je hele lichaam heeft nu een basislaagje van de geur waar je zo blij van wordt. Tegelijkertijd verzorg je je huid en zorg je ervoor dat die zijdezacht aanvoelt.

Je ziet: bodylotion is een perfect product, waarmee je je hele lichaam verzorgt én ervoor zorgt dat je jezelf helemaal ‘in een geur kunt wikkelen’. Waar te veel parfum een ongewenst zware ‘parfumwalm’ kan geven, zorg je met bodylotion dat je subtiel maar merkbaar de hele dag door lekker ruikt, zonder dat de geur overheersend wordt.

TIP: Wil je er nog zekerder van zijn dat je de hele dag door fris en lekker ruikt? Gebruik dan ook de deodorant die bij jouw favoriete parfum hoort!

Bodylotion van verschillende merken

In het assortiment van Thuisparfumerie vind je bodylotions en bodycrèmes van verschillende merken. Het verschil tussen deze twee is dat bodylotion een hoger vochtgehalte bevat. Dit maakt dat bodylotion vloeibaarder is dan bodycrème en sneller intrekt.

Of je nu op zoek bent naar een bodylotion van Yves Saint Laurent of van Lancôme of een bodycrème van Thierry Mugler: je vindt het bij Thuisparfumerie.

Daarom koop je dames bodylotion bij Thuisparfumerie

-        Altijd scherpe aanbiedingen;

-        Ruim assortiment;

-        Bijpassende parfums verkrijgbaar, vaak in verschillende flacongroottes;

-        Snelle verzending en heldere levertermijnen;

-        Klantenservice makkelijk en snel bereikbaar via WhatsApp.